Montör

Peab PGS AB region Nord/Ost är inne i ett expansivt skede och vi söker därför flera montörer.

Arbetsuppgifter:

Som montör hos oss får du arbeta med montage av stomme, stomkomplettering samt invändig komplettering med listning och köksmontage fram till inflyttningsfärdigt hus. Du ansvarar för att utföra montage enligt fastställda arbetssätt och anvisningar samt bidra till att Peabs mål inom kvalitet, arbetsmiljö och säkerhet efterlevs i våra projekt.

Våra projekt sträcker sig oftast inom Mälardalen- och Stockholmsregionen. En del projekt finns dock längre från denna region vilket kan innebära veckopendling beroende på hemort.

Krav:

  • Yrkesbevis
  • B-körkort
  • Erfarenhet från byggbranschen eller liknande montage

Personliga egenskaper:

Du är initiativtagande och tycker om att jobba strukturerat. Du har god samarbetsförmåga och trivs med att jobba i team.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi söker medarbetare som vill arbeta i byggbranschen, fast på ett annorlunda sätt.

Vi erbjuder:

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald. 

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden JUPP; Jordnära, Utvecklande, Personliga och Pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss? 

Placering:

Solna

 

Ansökningshandlingar:

Ansökan sker via Easycruit >>

Sista ansökningsdag: 2018-03-20

För ytterligare information:
Eric Gisterå
erik.gistera@peab.se

Välkommen med din ansökan!

 


Peab PGS är entreprenören med målsättning att skapa en bostad för alla. Vi gör detta genom att fokusera på kundernas behov, vara processorienterade och vara den lärande organisationen. Inom bolaget arbetar vi nytänkande och hållbart utifrån ett socialt, miljömässigt och ekonomiskt perspektiv. I grunden för vår affär har vi vårt kundorienterade och flexibla byggsystem, för flerbostadshus, som vi löpande utvecklar. Vi råder över en stor del av bostadsprocessen och säljer, tillverkar, monterar och levererar kompletta bostadsprojekt. Peab PGS är det enkla och trygga valet vid nyproduktion av bostäder. 

Peab PGS AB är ett dotterbolag inom Peab-koncernen och en del i Peab Byggsystem som består av totalt 4 bolag; Skandinaviska Byggelement, Peab PGS, Lättklinkerbetong och AB Smidmek. Den totala omsättningen 2017 i Peab Byggsystem är ca 1,3 miljarder kr och antalet anställda omkring 620 personer.

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.