Nyheter

Bostadsministern besöker Kv Rönnen

Bostadsminister Peter Eriksson gjorde idag en snabbvisit på en av Peab PGS arbetsplatser, Kv. Rönnen i Malmö. Tillsammans med MKB som är vår kund, tog vi emot Peter för ett kort besök.

Trygg arbetsmiljö – viktig nöt att knäcka för säkerheten

De flesta branscher arbetar med någon form av fokusvecka eller insatsvecka. Att vi under en given vecka fokuserar extra på ett dagligt arbetsområde. Vi på Peab PGS har varje höst en återkommande fokusvecka där vi belyser vikten av säkerhet och trygga arbetsmiljöer.

Så utvecklar Peab PGS ditt flerbostadsprojekt

Ett bostadsprojekt innebär många olika steg. Som helhetsleverantör av kompletta flerbostadshus paketerar vi hela processen. Vi hjälper till med allt från utveckling av projekt, tillverkning och montage till färdigställande och överlämning.

Populäraste interiörvalen hos Peab PGS

Valet av interiörer, färgen på väggarna och en personlig touch i köket har stora betydelser för en bostad. Som fastighetsägare och kund till oss på Peab PGS ger vi dig valmöjligheter att skapa attraktiva bostäder för slutkund. Oavsett om det är en hyres- eller bostadsrättsfastighet har vi ett brett sortiment av interiöra tillval.

Solcellsmoduler och närproducerad el till Peab PGS projekt Pantern

Det talas om närodlat och närproducerat inom allt fler områden i dagens samhälle. Ju mer medvetna vi blir om vår omgivning och hur våra val påverkar miljön, ju högre krav ställer vi på allt från förbrukningsvaror till tjänster. Vi på Peab PGS gör valet enkelt för dig som kund och introducerar solcellsmoduler som en standardprodukt.

template
template

template

template

template

template

Omfattning
template
Byggtid
template
Kund
template
Kontraktssumma
template
Arkitekt
template
Konstruktör
template
Status
template
Status
template
Tillträde
template
Bostäder
template
Rum
template
Boyta
template
Tomtarea
template
Pris
template
Debt free price
template
Månadsavgift
template
Säljstart
template
Säljstart
template
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.