BOSTAD 2016

Debatter, föreläsningar och mässa för allmänheten. Detta erbjöds under BOSTAD 2016 i slutet av förra veckan. Vi från Peab PGS medverkade i både debatt och fanns med bland utställarna under mässdagarna.

Under fyra dagar fokuserades det på bostad, ekonomi, framtiden och att träffa våra kunder, såväl nya som gamla. Bostad 2016 hölls den 20-23 oktober i Örebro med två inledande dagar för debatt och föreläsningar följt av mässa för allmänheten under helgen.

Arbetschef på Peab PGS, Jesper Strandberg, deltog i paneldebatten om Boendets Ekonomi under det första två dagarna. Jesper pratade mycket om hur vi konstruktivt ska kunna förbättra processen kring hur vi utvecklar och producerar lägenheter och hem. 

Som viktig aktör i bostadsprocessen har vi både möjlighet och viljan att påverka kostnadsläget i syfte att möjliggöra för fler att bo i nyproducerade lägenheter, säger Jesper.

Jesper berättar vidare att dagarna för paneldebatter och föreläsningar hade överlag en genomgående röd tråd; hur skapar vi attraktiva hem till så många som möjligt?

Under helgen öppnades mässan. På plats från Peab PGS fanns Projektutvecklarna Sofie Lundberg och Robin Magnusson samt Jesper Strandberg. 
Tillsammans med en vår kund Innobo i Örebro AB delade vi monterplats. Med många kunder till oss, på plats med egna montrar, passade vi på Peab PGS på att träffa dessa, både nya och gamla. En nyttig social kontakt som gynnar alla parter. 

Genom föredrag, debatter och samtal med kunder framkommer det tydligt att det finns både ett önskemål och ett behov av att samlat samarbete. Vi på Peab PGS kan erbjuda just detta samlade samarbetet då vi utför arbetet av flera olika aktörer. Våra produkter bidrar även till en ekonomisk hållbarhet i projektet.

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.