Populäraste interiörvalen hos Peab PGS

Valet av interiörer, färgen på väggarna och en personlig touch i köket har stora betydelser för en bostad. Som fastighetsägare och kund till oss på Peab PGS ger vi dig valmöjligheter att skapa attraktiva bostäder för slutkund. Oavsett om det är en hyres- eller bostadsrättsfastighet har vi ett brett sortiment av interiöra tillval.

Peab PGS tillverkar och monterar industriellt framtagna flerbostadshus för en allt snabbare växande bostadsmarknad. Våra bostadsprojekt levereras som kompletta fastigheter, helt färdiga att flytta in i. Allt från utomhusmiljöer och projektanpassade huskroppar till valen av interiörer färdigställs innan projektet överlämnas till beställaren.

Vi vet hur viktig det är att få sätta sin egen prägel på interiören för att ge bostaden dess unika karaktär. Genom att arbeta med ett fast, utbud i kombination med olika tillval, ger vi dig möjligheten att påverka det interiöra. Våra tillval är noggrant utvecklade och framtagna med en gemensam grundtanke; produkterna och materialvalen vi arbetar med ska vara ekonomiska, funktionella och lättskötta. Som fastighetsägare ger vi dig valmöjligheter som är både prisvärda och hållbara.

Alla lägenheter från oss på Peab PGS har ett basutbud av hög kvalitet med bland annat genomgående parkettgolv, installerade vitvaror, kaklade badrum med golvvärme, handdukstork samt tvätt- och torkmaskin. För dig som fastighetsägare har vi valt att erbjuda samma basutbud och tillvalssortiment oavsett projekttyp. För projekt mot bostadsrättsmarknaden finns även möjlighet till ytterligare tillval på bostadsnivån.

Våra tillval är framtagna att passa marknadens efterfrågan. Olika bostadsprojekt har olika förutsättningar, mål och krav. Kraven på exklusivare inredning, som exempelvis rostfria vitvaror och duschväggar, är betydligt högre i en bostadsrätt än i en hyresrätt. Detta beror oftast på att slutkunden är direkt involverad i de interiöra tillvalen när det gäller nyproduktionen av bostadsrätter. I en hyresrätt kan det istället vara viktigare med hållbara tillval ur ett ekonomiskt perspektiv.

Bland de populäraste tillvalen just nu är valet av olika vitvaror, kakel och mjukstängande luckor i köket. Ser man till badrummet är det populärt att alternera duschväggar och badrumsskåp efter tycke och smak. Andra populära tillval på listan är möjligheten till tapetval och fondväggar i bostadsrättslägenheter där de boende får vara med och påverka hur deras framtida hem kommer se ut.

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.